fbpx

Одбери го твојот
Апартман

Четворокреветен Апартман
со поглед кон Езеро


Големина на Апартман: 20 m²

Ова студио се состои од два дупли кревети и еден брачен кревет, поглед кон езеро, кафемат за правење на кафе или чај, приватен влез и клима уред.

Карактеристики на Апартманот:
Приватен Влез Гардеробер ЛЦД Телевизор
Клима Уред Греење Кабелска ТВ
Звучна изолација Приватен Тоалет Бесплатен Wi-Fi
Паркинг:

Бесплатен паркинг (нема потреба од резервација).

Еднокреветен Апартман


Големина на Апартман: 15 m²

Овој апартман се состои од 1 двоен кревет и единечен кревет, кафемат за правење на кафе или чај, кабловска телевизија и просторија за појадување.

Карактеристики на Апартманот:
Приватен Влез Гардеробер ЛЦД Телевизор
Клима Уред Греење Кабелска ТВ
Звучна изолација Приватен Тоалет Бесплатен Wi-Fi
Паркинг:

Бесплатен паркинг (нема потреба од резервација).