MZG Сечење HRC60 2 Flute Продолжување на Крај Милиони 100L 2mm 4mm Мелничката Обработка Волфрам Челик Sprial Мелење Машина Крајот Мелница

MZG Сечење HRC60 2 Flute Продолжување на Крај Милиони 100L 2mm 4mm Мелничката Обработка Волфрам Челик Sprial

DEN 424.00
DEN 624.00
 

Тековен
Количина на стоки

Ве молиме поставете користење на испорачаниот клуч само.
Precariousness : Ако се внесува премногу цврсто стегната со ребалансот на алатки како цевка итн.
Во случај на користење на масло-coolant, ве молиме осигурете се дека има доволно оган-заштитна опрема. 2 Основа Информации за Алатка за Сечење Материјали 2-1 Технички Услови Алатка за Сечење Материјал : Терминологија за алатка за сечење материјали,како што се Зацементира Карбид, Обложени Карбид,Cermet, Обложени Cermet,Керамика, бибиси арапски и PCD. Карбид Материјал : Цемент Карбид со WC(Волфрам Карбид) како главна компонента.
Precariousness : Алатки и материјали достигне високи температури за време на сечење операција.
Countermeasures : не допирајте на работното парче со гола рака.
Precariousness : Кога алатки се користат во високо-брзина револуција, внесува или делови може да се распрснувале и надвор од телото поради центрифугалните сили. Претпазливост за користење на алатка за сечење 1.
Countermeasures : Кога ќе ја поставите алатки на машина или се земе алатки од случајот, ве молиме да се носат заштитни ракавици. Директен допир на алатки и материјали за кратко време по сечење може да предизвика изгори. и покрај тоа,метал како што се Co, Ni, Cr,Mo се вклучени во некои сечење на материјалот.
Countermeasures : ве Молиме да користите безбедност објект, како што се безбедноста очила и заштитни ракавици
Precariousness : Искри, производство на топлина или чипови на висока температура за време на работата и може да предизвика датотека.
Countermeasures : не користете сида како цевки.
Countermeasures : ве Молиме да го користите во опсегот на нашите препорачува сечење состојба.MZG 2 Flute Продолжување на Крај Милиони 100 L Сечење HRC60 2mm 4mm Machining CNC Струг Волфрам Челик Sprial Малку Мелење Машина 1.
Countermeasures : ве Молиме да користите безбедност објект, како што се безбедноста очила и заштитни ракавици
За чипови отстранување, ве молиме запрете машина однапред и употреба безбедност објекти, како што се безбедноста очила и protectives ракавици. Точноста и билансот на машина вретено треба да се провери и да се прилагоди редовно да се спречи носат на лого поради ексцентричен ротација.
Precariousness : Недостаток на динамичка рамнотежа во текот на високо-брзински револуции доведува до вибрациите што може да се направи алатка пауза.

Други карактеристики

Сечење на работ дијаметар:
5.0x6Dx100L, 6.0x6Dx100L, 8.0x8Dx100L, 3.0x3Dx100L, 4.0x4Dx100L, 10.0x10Dx150L, 12.0x12Dx150L
Обложување:
Калај
Број На Модел На:
2F60C
Бренд Име:
MZG
Дијаметар:
2mm 4mm 8мм 10мм 12mm
Вкупна Должина:
100mm 150mm
Материјал:
Карбид
Тип:
Крајот Мелница

Најдобри понуди