кабината филтер за 1999-2005 Mazda PREMACY 1.9 2.0 OEM: GE6T-61-J6X #FT59

кабината филтер за 1999-2005 Mazda PREMACY 1.9 2.0 OEM: GE6T-61-J6X FT59

DEN 372.96
 

Тековен
Количина на стоки


Должина : 220 mm
Ширина : 121 mm
Висина : 22 mm
Модел
ЗА MAZDA
Модел CC KW Цилиндар Тип Година
ЗА MAZDA
ЗА MAZDA 323 F VI (BJ) 1.4 1324 53 4 Hatchback 2001-2004
ЗА MAZDA 323 F VI (BJ) 1.4 16 V 1324 54 4 Hatchback 1998-2001
ЗА MAZDA 323 F VI (BJ) 1.5 16 V 1498 65 4 Hatchback 1998-2001
ЗА MAZDA 323 F VI (BJ) 1.6 1598 72 4 Hatchback 2001-2004
ЗА MAZDA 323 F VI (BJ) 1.6 1598 70 4 Hatchback 2001-2004
ЗА MAZDA 323 F VI (BJ) 1.9 16 V 1840 84 4 Hatchback 1998-2001
ЗА MAZDA 323 F VI (BJ) 2.0 1991 година 96 4 Hatchback 2001-2004
ЗА MAZDA 323 F VI (BJ) 2.0 D 1998 52 4 Hatchback 1998-2004
ЗА MAZDA 323 F VI (BJ) 2.0 TD 1998 66 4 Hatchback 1998-2001
ЗА MAZDA 323 F VI (BJ) 2.0 TD 1998 74 4 Hatchback 2001-2004
ЗА MAZDA 323 S VI (BJ) 1.4 1324 53 4 Салон 2001-2004
ЗА MAZDA 323 S VI (BJ) 1.4 16 V 1324 54 4 Салон 1998-2001
ЗА MAZDA 323 S VI (BJ) 1.5 16 V 1498 65 4 Салон 1998-2001
ЗА MAZDA 323 S VI (BJ) 1.6 1598 70 4 Салон 2001-2004
ЗА MAZDA 323 S VI (BJ) 1.6 1598 72 4 Салон 2001-2004
ЗА MAZDA 323 S VI (BJ) 1.9 16 V 1840 84 4 Салон 1998-2004
ЗА MAZDA 323 S VI (BJ) 2.0 1991 година 96 4 Салон 2001-2004
ЗА MAZDA 323 S VI (BJ) 2.0 D 1998 52 4 Салон 1998-2004
ЗА MAZDA 323 S VI (BJ) 2.0 TD 1998 66 4 Салон 1998-2004
ЗА MAZDA 626 V (GF) 1.8 1840 66 4 Салон 1997-1999
ЗА MAZDA 626 V (GF) 1.8 1840 74 4 Салон 1999-2002
ЗА MAZDA 626 V (GF) 2.0 1991 година 85 4 Салон 1997-2002
ЗА MAZDA 626 V (GF) 2.0 1991 100 4 Салон 1998-2002
ЗА MAZDA 626 V (GF) 2.0 ДИ ТД 1998 66 4 Салон 1998-2002
ЗА MAZDA 626 V (GF) 2.0 TD 1998 81 4 Салон 2000-2002
ЗА MAZDA 626 V (GF) 2.0 Турбо ДИ 1998 74 4 Салон 1998-2002
ЗА MAZDA 626 V Hatchback (GF) 1.8 1840 66 4 Hatchback 1997-1999
ЗА MAZDA 626 V Hatchback (GF) 1.9 1840 74 4 Hatchback 1999-2002
ЗА MAZDA 626 V Hatchback (GF) 2.0 1991 година 85 4 Hatchback 1997-2002
ЗА MAZDA 626 V Hatchback (GF) 2.0 DITD 1998 66 4 Hatchback 1998-2002
ЗА MAZDA 626 V Hatchback (GF) 2.0 H. P. 1991 100 4 Hatchback 1998-2002
ЗА MAZDA 626 V Hatchback (GF) 2.0 TD 1998 81 4 Hatchback 2000-2002
ЗА MAZDA 626 V Hatchback (GF) 2.0 Турбо ДИ 1998 74 4 Hatchback 1998-2002
ЗА MAZDA 626 V Станица Вагон (GW) 1.8 1840 66 4 Имот 1998-2000 година
ЗА MAZDA 626 V Станица Вагон (GW) 1.8 1840 74 4 Имот 2000-2002
ЗА MAZDA 626 V Станица Вагон (GW) 2.0 1991 година 85 4 Имот 1998-2002
ЗА MAZDA 626 V Станица Вагон (GW) 2.0 DITD 1998 66 4 Имот 1999-2002
ЗА MAZDA 626 V Станица Вагон (GW) 2.0 H. P. 1991 100 4 Имот 1998-2002
ЗА MAZDA 626 V Станица Вагон (GW) 2.0 TD 1998 81 4 Имот 2000-2002
ЗА MAZDA 626 V Станица Вагон (GW) 2.0 Турбо ДИ 1998 74 4 Имот 1998-2002
ЗА MAZDA PREMACY (CP) 1.9 1840 74 4 MPV 1999-2005
ЗА MAZDA PREMACY (CP) 1.9 1840 84 4 MPV 1999-2005
ЗА MAZDA PREMACY (CP) 2.0 1991 ГОДИНА 96 4 MPV 2001-2005
ЗА MAZDA PREMACY (CP) 2.0 TD 1998 66 4 MPV 1999-2000
ЗА MAZDA PREMACY (CP) 2.0 TD 1998 74 4 MPV 2000-2005

Други карактеристики

Земја/Регион на Производство:
Кина
Другиот Дел Број:
GE6T-61-J6X
Објектот Висина:
22
Mazda Модел:
323
За Возило Брендови/Модел:
Mazda
Материјал Тип:
филтер хартија
Поставување на Возило:
ПРЕД
Објектот Ширина:
118
Објектот Должина:
210
Објектот Тежина:
350g
Бренд Име:
SAFIL
Производителот Дел Број:
GE6T-61-J6X
Осветленост Дел Број:
GE6T-61-J6X

Најдобри понуди