кабината филтер за 2014 - FORD FUSION Салон 2.0 OEM:DG9H-18D483-BA #LT302C

кабината филтер за 2014 - FORD FUSION Салон 2.0 OEM:DG9H-18D483-BA LT302C

DEN 373.44
 

Тековен
Количина на стоки

Должина : 277 mm Ширина : 225 mm Висина : 40 mm Модел FORDFORD САД Модел CC KW Цилиндар Тип Година FORD FORD FUSION Салон 2.0 Eco Boost 1999 146 4 Салон 2015 - FORD FUSION Салон 2.0 Хибрид 1999 130 4 Салон 2014 - FORD FUSION Салон 2.0 Хибрид 1999 140 4 Салон 2014 - FORD FUSION Салон 2.0 TDCi 4x4 1998 132 4 Салон 2015 - FORD FUSION Салон 2.0 TDCi Bi-Turbo 1998 154 4 Салон 2015 - FORD FUSION Салон 2.5 2489 110 4 Салон 2015 - ФОРД ГАЛАКСИ 1.5 Eco Boost 1499 118 4 MPV 2015- ФОРД ГАЛАКСИ 2.0 Eco Boost 1999 176 4 MPV 2015 - ФОРД ГАЛАКСИ 2.0 TDCi 1997 88 4 MPV 2015 - ФОРД ГАЛАКСИ 2.0 TDCi 1997 110 4 MPV 2015 - ФОРД ГАЛАКСИ 2.0 TDCi 1997 132 4 MPV 2015 - ФОРД ГАЛАКСИ 2.0 TDCi 4x4 1997 110 4 MPV 2015 - ФОРД ГАЛАКСИ 2.0 TDCi 4x4 1997 132 4 MPV 2015 - ФОРД ГАЛАКСИ 2.0 TDCi Bi-Turbo 1997 154 4 MPV 2015 - FORD MONDEO V Hatchback 1.0 Eco Boost 999 92 3 Hatchback 2015 - FORD MONDEO V Hatchback 1.5 Eco Boost 1499 118 4 Hatchback 2014- FORD MONDEO V Hatchback 1.5 TDCi 1499 88 4 Hatchback 2015 - FORD MONDEO V Hatchback 1.6 TDCi 1560 Со 85 4 Hatchback 2014 - FORD MONDEO V Hatchback 2.0 Eco Boost 1999 149 4 Hatchback 2014 - FORD MONDEO V Hatchback 2.0 Eco Boost 1999 176 4 Hatchback 2014 - FORD MONDEO V Hatchback 2.0 TDCi 1998 110 4 Hatchback 2014 - FORD MONDEO V Hatchback 2.0 TDCi 1998 132 4 Hatchback 2014 - FORD MONDEO V Hatchback 2.0 TDCi 4x4 1998 110 4 Hatchback 2015 - FORD MONDEO V Hatchback 2.0 TDCi 4x4 1998 132 4 Hatchback 2015- FORD MONDEO V Hatchback 2.0 TDCi Bi-Turbo 1998 154 4 Hatchback 2015 - FORD MONDEO V Turnier 1.0 Eco Boost 999 92 3 Имот 2015 - FORD MONDEO V Turnier 1.5 Eco Boost 1499 118 4 Имот 2014 - FORD MONDEO V Turnier 1.5 TDCi 1499 88 4 Имот 2015 - FORD MONDEO V Turnier 1.6 TDCi 1560 Со 85 4 Имот 2014 - FORD MONDEO V Turnier 2.0 Eco Boost 1999 149 4 Имот 2014 - FORD MONDEO V Turnier 2.0 Eco Boost 1999 176 4 Имот 2014 - FORD MONDEO V Turnier 2.0 TDCi 1998 110 4 Имот 2014- FORD MONDEO V Turnier 2.0 TDCi 1998 132 4 Имот 2014 - FORD MONDEO V Turnier 2.0 TDCi 4x4 1998 110 4 Имот 2015 - FORD MONDEO V Turnier 2.0 TDCi 4x4 1998 132 4 Имот 2015 - FORD MONDEO V Turnier 2.0 TDCi Bi-Turbo 1998 154 4 Имот 2015 - FORD S-MAX 1.5 Eco Boost 1498 118 4 MPV 2015 - FORD S-MAX 2.0 Eco Boost 1999 176 4 MPV 2015 - FORD S-MAX 2.0 TDCi 1997 88 4 MPV 2015 - FORD S-MAX 2.0 TDCi 1997 110 4 MPV 2015 - FORD S-MAX 2.0 TDCi 1997 132 4 MPV 2015 - FORD S-MAX 2.0 TDCi 4x4 1997 110 4 MPV 2015 - FORD S-MAX 2.0 TDCi 4x4 1997 132 4 MPV 2015 - FORD S-MAX 2.0 TDCi BI-Turbo 1997 154 4 MPV 2015 - FORD САД FORD САД САД РАБОТ 2.0 TDCi AWD 1997 132 4 Затворени Off-Road Возило 2015 - FORD САД САД РАБОТ 2.0 TDCi Bi-Turbo AWD 1997 154 4 Затворени Off-Патот Возило 2015-

Други карактеристики

Fusion-Година:
2016,2014,2015
Земја/Регион на Производство:
Кина
Објектот Должина:
277
Објектот Ширина:
225
Материјал Тип:
филтер хартија
Производителот Дел Број:
DG9H-18D483-БА
Поставување на Возило:
ПРЕД
Објектот Висина:
40
За Возило Брендови/Модел:
Ford
Ford Модел:
Фузија
Објектот Тежина:
250G
Осветленост Дел Број:
DG9H-18D483-БА
Бренд Име:
SAFIL
Другиот Дел Број:
DG9H-18D483-БА

Најдобри понуди