домашните Машина за Шиење Работ Приклучи Нога Presser Нога 9902 се вклопуваат речиси сите домашни машина за шиење

домашните Машина за Шиење Работ Приклучи Нога Presser Нога 9902 се вклопуваат речиси сите домашни машина за

DEN 53.76
 

Тековен
Количина на стоки


Домаќинство Машина За Шиење Делови Presser Нога
9902 Работ Приклучи Нога
оригинален квалитет
Поврзани Производи
9902 L / Низок месо тело
9902 H / Висока месо тело
9902 S / Коса месо тело
Компатибилен со Alphasew Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Брат Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Домашните Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Dialsew Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Шивачка Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Евро Про Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Elna Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Добра Housekeeper Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Husqvarna Викинг Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Janome Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Kenmore Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Necchi Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Riccar Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Едноставност Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Пејачот Машина за Шиење Модели на Компатибилни со Бела Машина за Шиење Модели

Други карактеристики

Тип:
Алатка Поставува
Материјал:
Нерѓосувачки Челик
Употреба:
машина за шиење

Најдобри понуди