6cell Батеријата за ASUS A52J A52JB A52JK A52JR K42JB K42JK K42JR K42JR-VX047X K42JV K52JC K52JE K52JK K52J

6cell Батеријата за ASUS A52J A52JB A52JK A52JR K42JB K42JK K42JR K42JR-VX047X K42JV K52JC K52JE K52JK K52J

DEN 895.00
DEN 941.76
 

Тековен
Количина на стоки

8 v 6cell Батеријата за ASUS A52 J A52 JB A52 JK A52 JR K42 JB K42 JK K42 JR K42 JR-VX047 X K42 JV K52 JC K52 JE K52 JK K52 J
Лаптоп Батеријата може да се замени следните дел броеви :
За ASUS
70-NXM1 B2200 Z
A31-B53
A32-K52
A42-K52
90-NYX1 B1000 Y
A31-K52
A41-K52
K52 L681
Лаптоп Батеријата исто така компатибилна со следниве модели :
За ASUS
A42
A42 D
A42 DE
A42 DQ
A42 DR
A42 DY
A42 E
A42 F
A42 J
A42 JA
A42 JB
A42 JC
A42 JE
A42 JK
A42 JP
A42 JR
A42 JV
A42 JY
A42 JZ
A42 N
A42 QR
А5
A52
A52 Серија
A52 BY
A52 DE
A52 DR
A52 DY
A52 F
A52 J
A52 JB
A52 JC
A52 JE
A52 JK
A52 JR
A52 JR-X1
A52 JT
A52 JU
A52 JV
A52 N
A62 Серија
B52 BY
B53
B53 E
B53 F
B53 J
B53 JC
B53 S
B53 X
B53 XI
D716
F85
F86
K42
K42 Серија
K42 D
K42 DE
K42 DQ
K42 DR
K42 DY
K42 E
K42 EI
K42 F
K42 F-A1
K42 F-A2 B
K42 F-B1
K42 F-VX230 V
K42 J
K42 JA
K42 JB
K42 JC
K42 JC-B1
K42 JC-С1
K42 JC-VX152 X
K42 JE
K42 JK
K42 JP
K42 JR
K42 JR-A1
K42 JR-VX047 X
K42 JV
K42 JV-VX054 V
K42 JV-X1
K42 JVK52
K42 JVK52 K52
K42 JY
K42 JZ
K42 Jc-a1
K42 Jv-xn1
K42 K
K42 N
K42 S
K52
K52 Серија
K52 D
K52 DE
K52 DE-EX064 V
K52 DR
K52 DR-A1
K52 DR-X1
K52 DY
K52 EQ K52 JT
K52 F
K52 F-A1
K52 F-A2 B
K52 F-B1
K52 F-BBR5
K52 F-BBR9
K52 F-C2 B
K52 F-SX060 D
K52 F-SX062 V
K52 F-SX065 V
K52 F-SX206 V
K52 F-SX416 V
K52 FK52 F-A1
K52 J
K52 JB
K52 JC
K52 JC-B1
K52 JC-ЕКС
K52 JC-EX073 V
K52 JC-EX089 V
K52 JC-EX144 V
K52 JC-EX145 V
K52 JC-EX352 V
K52 JC-EX356 V
K52 JC-X2
K52 JC-XN1
K52 JE
K52 JE-EX065 V
K52 JE-XN1
K52 JK
K52 JK-A1
K52 JR
K52 JR-A1
K52 JR-X2
K52 JR-X4
K52 JR-Х5
K52 JT
K52 JU
K52 JV
K52 Jr-SX059 V
K52 N
K52 N-EX026
K52 N-EX026 V
K52 N-EX035 V
K52 X
K52 Xi
K52f-SX051 V
K52f-SX065 X
K52f-SX074 V
K52f-с1
K62
K62 F
K62 J
K62 JR
P42
P42 E
P42 EI
P42 EP
P42 F
P42 J
P42 JC
P52
P52 F
P52 F-SO006 X
P52 F-SO017 X
P52 F-SO033 X
P52 F-SO034 X
P52 J
P52 JC Серија
P62
P82
PR067
PR08 C
PRO5 I
PRO8 F
PRO8 FE
PRO8 FEI
PRO8 FF
PRO8 FJ
PRO8 FJC
Про 50 VL
Про 51
Про 51 B
Про 51 K
Про 51 S
Про 51sa
Про 5 I
Про 5 IJC
Про 5 IJK
Про 5ij
Про 67
Про 8 C
Pro5 IB
Pro5 IBY
Pro5 ID
Pro5 IDE
Pro5 IDY
Pro5 IDr
Pro5 IF
Pro5 IJ
Pro5 IJB
Pro5 IJC
Pro5 IJE
Pro5 IJK
Pro5 IJT
Pro5 IJU
Pro5 IJV
Pro5 IJr
Pro5 IN
Pro5 K
Pro5 KF
Pro5 KJC
Pro5 L
Pro5 LJ
Pro5 LJT
Pro5 LJU
Pro5 LJV
Pro5k J
Pro67
Pro67 F
X42
X42 D
X42 DE
X42 DQ
X42 DR
X42 DY
X42 E
X42 EI
X42 EP
X42 EV
X42 F
X42 J
X42 JA
X42 JB
X42 JC
X42 JE
X42 JK
X42 JP
X42 JR
X42 JV
X42 JY
X42 JZ
X42 N
X52
X52 B
X52 D
X52 DE
X52 DR
X52 DY
X52 F
X52 J
X52 JB
X52 JC
X52 JE
X52 JG
X52 JK
X52 JR
X52 JT
X52 JU
X52 JV
X52 N
X52 S
X52 Sg
X52 X
X52 XI
X52 XV
X5 I Серија
X5 K
X5 KF
X5 KJ
X5 KJC
X62 Серија
X62 J
X62 V
X62 VP
X67
X67 F
X8 F
X8 FF
X8 FJ
X8 FJC
.1 V
Капацитет : 4400m Ah
Тип На Производ : Замена На Батеријата (100% Сосема Нов)
Состојба : 100% Сосема Нов, 24 месеци гаранција! Сертифицирани од страна CE & Rohs !!
Лаптоп 10.

Други карактеристики

Пакет:
Yes
Батеријата Напон:
10.8 V
Бренд Име:
HSW
Тип:
Li-Ion
Број На Модел На:
K42JK батеријата
Компатибилен Бренд:
ASUS
Услови:
Нови, работи како Вистински Делови, 100% Компатибилен ОЕМ
Гаранција:
2 години
Уверение:
CE,FCC,RHOS
боја:
Црна
Тип На Батерија:
Li-ion замена на батеријата
Клеточно ниво:
Одделение Мобилен
Пакет:
Индивидуални браун неутрален кутија

Најдобри понуди