2017 Freeshipping KWP2000 Плус ЕКИ REMAP Flasher KWP 2000 OBD OBD2 Чип Tunning ЕКИ

2017 Freeshipping KWP2000 Плус ЕКИ REMAP Flasher KWP 2000 OBD OBD2 Чип Tunning ЕКИ

DEN 1231.68
 

Тековен
Количина на стоки

Спецификација : се Поврзува на USB Поддржува висока брзина ЕКИ Led трепка Индикации за USB уред-вклучување/АВТОМОБИЛ-за вклучување/rx/tx Можат да читаат и пишуваат, многу повеќе ECU е од нормалниот KWP2000 интерфејс Функција : Читање и analys вашата моментална ЕКИ софтвер. Инсталирање KWP2000 Плус софтвер. Upgrad на ECU софтвер со ре-одбележан датотека. Бензински Возила (Турбо)
Remapping на бензински турбо мотор ЕКИ ќе се зголеми за 20 - 30% КС во зависност од точно спецификација, моторот ќе биде значително повеќе одговора со моќ што доаѓа веднаш во однос на гас со текст не заостанува во повисоки вртежи. Дизел Возила (Турбо)
Remapping дизел турбо мотор ЕКИ ќе се зголеми на 30 - 50% КС и 60 - 75% вртежен момент во зависност од точно спецификација, дизел мотори даваат импресивен моќност и вртежен момент добива на располагање. Екстра моќ е стекнато низ целиот рев опсег и според сите оптоварување услови; вртење сила стекнати од овие мотори е огромна. Како вие ја користите KWP2000 ПЛУС? Ви треба компјутер.
KWP2000 ПЛУС ЕКИ
Овој Комплет може да се користи за читање и пишување флеш депонии за неодамнешните ECU е
Тоа е многу лесен за употреба - треба само КОМПЈУТЕР со Windows и USB порт. Поправка ECUs со софтверски проблеми или корупција. Бензински Возила (Природно Aspirated)
Remapping на бензински мотор ЕКИ ќе се зголеми за 10 - 15% КС во зависност од точно спецификација, моторот, исто така, ќе биде повеќе одговора на почетна забрзување и произведува многу повеќе вртежи (до 20%) низ целиот рев спектар, давајќи повеќе одговор на полесни гас. Овој голем пораст во моќта & вртежен момент им дава далеку поголема флексибилност во сите брзини и намалување на потребата да се shift менувачот непотребно да стигне безбедно и брзо. KWP2000 Плус Интерфејс за читање & пишување програма информации што се зачувани во ECU над OBD2 дијагностички штекер за широк спектар на ECU единици. Поврзете го USB кабелот со вашиот КОМПЈУТЕР; се Поврзете со вашиот автомобил преку стандард 16-pin OBD2 конектор; Поддржува висока брзина ЕКИ Led трепка индикации за USB-моќ Автомобил-за вклучување/rx/tx Поддршка KWP2000+ софтвер и други KWP/ ISO софтвер
Читаат и Пишуваат, Кликнете прочитај копче за да го прочита на оригиналните податоци Кликнете напишете копчето и одберете ја датотеката што сакате да го напишете ја Зачувате датотеката за да можете HD, измени или проследите -Следете ги инструкциите на екранот исклучете го палењето и почекајте 10 секунди
Пакет листата :
• KWP2000 Плус уред
• USB, A/B приклучен кабел
• OBD2 приклучен кабел
• 38 pin MB приклучен кабел
• 20 pin BWM приклучен кабел
• Женски банана кабел
.

Други карактеристики

Тип На Објект:
Код Читатели & Алатки За Скенирање
Јазик:
Англиски
Бренд Име:
В. Џ. TCS CDP
Ажурирање На Софтвер:
No
Хардвер Верзија:
no
Верзија На Софтвер:
no
Специјални Функции:
дијагностичка алатка

Најдобри понуди