Крстот Заеднички Итн. Патот Четири. Заеднички Пластични Четири. Цевка Пластична Цевка Цевка Делови Повеќе Модел Аквариум

Крстот Заеднички Итн. Патот Четири. Заеднички Пластични Четири. Цевка Пластична Цевка Цевка Делови Повеќе Модел

DEN 180.00
DEN 197.28
 

Тековен
Количина на стоки


Различни модели : калибар 9.5 ММ, 7.9 ММ, 6.4 МИЛИМЕТРИ, 2.4 MM, четири видови на четири помине заеднички.
Воведувањето на калибар 2.4 MM : интерфејс дијаметар е 2.4 MM, и максималниот дијаметар е 3.5 MM, што е да се каже, тоа е погоден за црево со внатрешен дијаметар 2mm-3.5 ММ!
Воведувањето на калибар 6.4 MM : интерфејс дијаметар е 6.4 МИЛИМЕТРИ и максимален дијаметар е 9 MM, тоа е да се каже, тоа е погоден за црево со внатрешен дијаметар од 5мм-9 MM!
Воведувањето на калибар 7.9 ММ : 7.9 MM10 MM7mm-10ММ
Воведувањето на калибар 9.5 MM : интерфејс дијаметар е 9.5 ММ, и со максимален дијаметар е 12 MM, тоа е да се каже, тоа е погоден за црево со внатрешен дијаметар 8мм-12 MM!
Нов еколошки материјали, без било обновливи материјали, додека дезинфекција може да се користи за медицинска опрема.
Малку здрав разум :
1 : силикони цевки, црева, е да се види внатрешен дијаметар на цевката, со надворешен дијаметар не е важно. На пример, 7*10ММ, 8*12 MM силикони цевка, се користат на овој дел од 8ММ конектор. Бидејќи вие само треба да се види внатрешноста дијаметар!
2 : пластични цевки, тешко цевка, е да се види надворешниот дијаметар на цевката колокација, use This е сличен на пневматски делови, не треба да се погледне во внатрешноста како многу. На пример, 7*10ММ и 6*10ММ пластични цевки се сите пневматски зглобовите користење 10ММ. Ако тоа е 7*12 MM, треба да се користат пневматски конектор на 12 MM!
Малку wordy. Ха ха, се надевам дека родителите не се купат во ред! Ви благодариме имајте пријатен шопинг! -|-_-|-

Други карактеристики

боја:
Калибар 95, Калибар 79, Калибар 24, Калибар 64
Големина:
Kaka model
Тежина:
Plain outer joint

Најдобри понуди