Повеќе Големината Промена Пат Преку Две Лактот Пластични Заеднички Водовод Лактот Гумена Цевка Директно Црево 90 Степени Пагоди

Повеќе Големината Промена Пат Преку Две Лактот Пластични Заеднички Водовод Лактот Гумена Цевка Директно Црево

DEN 168.00
DEN 185.28
 

Тековен
Количина на стоки


Сосема нов ЈП Материјал, под притисок на корозија, висока температура 100 Степен, не-токсични, заштита на животната средина. ЈП Хемија Кинески име е полиетилен, ЈП Поради својата висока цврстина, висока температура отпор, отпорност на корозија, не-токсични, носат-отпорни, и други карактеристики, тоа е широко се користат во областа на вода за пиење и дренажа на производство. Поради тоа што не рѓа, тоа е идеално цевка наместо на обичните железни цевки.
Димензии на пластични намалување на лактот :
3.2*2.4 намалување на лактот (3.23.2 mm; 4.5 мм; 2,5 mm ; 2.42.4 mm ; 3.2 mm ; 2mm; X17 X16mm)
8*4 намалување на лактот (8 во еден крај од надворешниот крај на најмалиот дијаметар е 8mm; максимална бајонет може да се постигне : 9mm интерфејс; дијаметар : 6mm; 4 во еден крај од надворешниот крај на најмалиот дијаметар е 4mm; бајонет на максимална може да достигне 5mm; интерфејс дијаметар : 2mm; X максимална : 26 X24mm)
8*6 (88mm; 9mm; 6mm ; 66mm ; 7mm ; 4mm; X26 X24mm)
10*8 (10 во еден крај од надворешниот крај на најмалиот дијаметар е 10мм; максимална бајонет може да се постигне : 11mm интерфејс; дијаметар : 8mm; 8 на еден крај од надворешниот крај на најмалиот дијаметар е 8mm; бајонет на максимална може да стигне до 9mm; интерфејс дијаметар : 6mm)
12*6 намалување на лактот (12 во еден крај од надворешниот крај на најмалиот дијаметар е 12mm; максимална бајонет може да се постигне : 14mm интерфејс; дијаметар : 10мм; 6 во еден крај од надворешниот крај на најмалиот дијаметар е 6mm; бајонет на максимална може да достигне 7mm; интерфејс дијаметар : 4mm; X максимална : 30 X24mm)
Следниве може да кликнете на соодветното слика или текст за да прикажете и да се купи :
Две серии врска : кликнете на сликата за да видите детали
Три - начин, четири - насочно, пет или шест - пат серија врска : кликнете на сликата за да видите детали
: кликнете на сликата за да видите детали
-|-_-|-

Други карактеристики

боја:
10 8мм, 12 6mm, 32-милиметри 24, 8 6mm, 4 6mm, 8 4mm, 10 14mm, 106MM
Големина:
Kaka model
Тежина:
Different diameter outer joint

Најдобри понуди