Prescision AC Струја Трансформатор КТ Серпентина PZCT 10(50A) 10mA

Prescision AC Струја Трансформатор КТ Серпентина PZCT 10(50A) 10mA

DEN 561.00
DEN 623.04
 

Тековен
Количина на стоки


Услови на Употреба на Амбиентална температура : максимална температура од -20 ~ +60
Надморска височина : не го надминува 2000m ( надморска височина при користење на специјални нарачки )
Релативна влажност : ≤ 95%
Трето, категории на производи и податоци
Напон 150 V ~ 240 V ( AC )
Фреквенција од 50 hz ( хармонично 150 ~ 250 Hz)
4, перформанси, Амбиентална температура : 55 до + 85 Релативната влажност : 40 Работа предмет : 20 hz - 20 KHZ Топлинска изолација ниво : Б (130 ) Изолација отпор : 1000 м Ω Електричен отпор : 5000 v / 1 минута Пламен retardant : спогодба со VL94 - VO ниво Модел : PZCT10020
Влез / Излез : 100 A/20m A
Поставете државата влез / излез : 20/0 ~ 5 V
Линеарноста грешка : 0.22
Преоптоварување : 1.2 пати
Изолација напон : 2500 V бојата на prduct е случаен да брод.

Други карактеристики

DIY Материјали:
Електрични
Број На Модел На:
DLXQ20

Најдобри понуди