кабината филтер за ФОЛКСВАГЕН TOUAREG / AMAROK / MULTIVAN / ТРАНСПОРТЕРОТ OEM: 7H0819631A #LT15C

кабината филтер за ФОЛКСВАГЕН TOUAREG / AMAROK / MULTIVAN / ТРАНСПОРТЕРОТ OEM: 7H0819631A LT15C

DEN 498.24
 

Тековен
Количина на стоки

8 4806 397 8 Затворени Off-Road Возило 2007-2010 "ФОЛКСВАГЕН" ЗА "ФОЛКСВАГЕН" AMAROK (2 H_, S1 B) 2.0 TDI 2967 155 6 Затворени Off-Road Возило 2006-2010 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" TOUAREG (7 LA, 7 L6, 7 L7) 3.8 4806 404 8 Затворени Off-Road Возило 2008-2010 ЗА ПОРШЕ 1 CAYENNE (955) Turbo S 4.0 TDI 2967 165 6 Затворени Off-Road Возило 2009-2012 ЗА АУДИ Q7 (4 L) 3.0 TDI 4motion 1968 90 4 Пикап 2010 - ЗА "ФОЛКСВАГЕН" AMAROK (2 H_, S1 B) 2.5 4511 368 8 Затворени Off-Road Возило од 2004 до 2007 година ЗА ПОРШЕ 1 CAYENNE (955) Turbo S 4.2 V6 4motion 3189 173 6 MPV 2004-2009 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" TOUAREG (7 LA, 7 L6, 7 L7) 2.0 TDI 2967 176 6 Затворени Off-Road Возило 2007 - ЗА АУДИ Q7 (4 L) 3.9 TDI 1896 62 4 MPV 2006-2009 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN Мк V (7 HM, 7 HN, 7 HF, 7 EF, 7 EM, 7 EN) 2.6 3598 213 6 Затворени Off-Road Возило 2007-2010 ЗА ПОРШЕ 1 CAYENNE (955) GTS 4806 298 8 Затворени Off-Road Возило 2007-2010 ЗА ПОРШЕ 1 CAYENNE (955) S 4806 283 8 Затворени Off-Road Возило 2007-2010 ЗА ПОРШЕ 1 CAYENNE (955) S 4.0 TDI 1968 84 4 MPV 2011 - ЗА "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN Мк V (7 HM, 7 HN, 7 HF, 7 EF, 7 EM, 7 EN) 2.8 4806 368 8 Затворени Off-Road Возило 2007-2010 ЗА ПОРШЕ 1 CAYENNE (955) Turbo S 4.2 V6 3189 170 6 MPV 2004-2004 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN Мк V (7 HM, 7 HN, 7 HF, 7 EF, 7 EM, 7 EN) 3.0 TFSI 2995 245 6 Затворени Off-Road Возило 2010 - ЗА АУДИ Q7 (4 L) 3.2 3189 184 6 Затворени Off-Road Возило 2003-2007 година ЗА ПОРШЕ 1 CAYENNE (955) 3.5 R5 TDI 2461 128 5 Затворени Off-Road Возило 2003-2010 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" TOUAREG (7 LA, 7 L6, 7 L7) 2.5 TDI 4motion 2461 128 5 MPV 2004-2009 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN Мк V (7 HM, 7 HN, 7 HF, 7 EF, 7 EM, 7 EN) 3.2 V6 3189 162 6 Затворени Off-Road Возило 2002-2006 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" TOUAREG (7 LA, 7 L6, 7 L7) 3.5 R5 TDI 2461 120 5 Затворени Off-Road Возило 2003-2010 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" TOUAREG (7 LA, 7 L6, 7 L7) 3.0 TSI 4motion 1984 150 4 MPV 2011 - ЗА "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN Мк V (7 HM, 7 HN, 7 HF, 7 EF, 7 EM, 7 EN) 2.5 TDI 4motion 2461 96 5 MPV 2004-2009 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN Мк V (7 HM, 7 HN, 7 HF, 7 EF, 7 EM, 7 EN) 2.9 TDI 1896 75 4 MPV 2006-2009 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN Мк V (7 HM, 7 HN, 7 HF, 7 EF, 7 EM, 7 EN) 1.0 TDI 2967 150 6 Затворени Off-Road Возило 2010 - ЗА АУДИ Q7 (4 L) 3.0 TFSI 2995 206 6 Затворени Off-Road Возило 2011 - ЗА АУДИ Q7 (4 L) 3.0 TDI 2967 180 6 Затворени Off-Road Возило 2011 - ЗА АУДИ Q7 (4 L) 3.0 TDI 1968 90 4 Пикап 2010 - ЗА "ФОЛКСВАГЕН" AMAROK (2 H_, S1 B) 2.5 TDI 2461 128 5 MPV 2003-2009 ЗА "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN Мк V (7 HM, 7 HN, 7 HF, 7 EF, 7 EM, 7 EN) 2.0 TFSI 2995 200 6 Затворени Off-Road Возило 2010 - ЗА АУДИ Q7 (4 L) 3.0 TDI 5934 368 12 Затворени Off-Road Возило 2008 година - ЗА ПОРШЕ 1 ЗА ПОРШЕ 1 CAYENNE (955) 3.0 TDI 2967 155 6 Затворени Off-Road Возило 2006-2010 ЗА АУДИ Q7 (4 L) 3.0 TDI 1968 75 4 MPV 2009 - ЗА "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN Мк V (7 HM, 7 HN, 7 HF, 7 EF, 7 EM, 7 EN) 2.0 TDI 1968 ГОДИНА 103 4 MPV 2009 - ЗА "ФОЛКСВАГЕН" MULTIVAN Мк V (7 HM, 7 HN, 7 HF, 7 EF, 7 EM, 7 EN) 2.0 Bi TDI 1968 120 4 Пикап 2010 - ЗА "ФОЛКСВАГЕН" AMAROK (2 H_, S1 B) 2.Кабината Филтер за Воздух Должина : 278 mm Ширина : 219 mm Висина : 30 mm OE : 7 H0 819 631 Модел ЗА ЗА ЗА АУДИ ПОРШЕ "ФОЛКСВАГЕН" Модел CC KW Цилиндар Тип Година ЗА АУДИ ЗА АУДИ Q7 (4 L) 3.

Други карактеристики

Производителот Дел Број:
7H0819631A
Поставување на Возило:
IN
Фолксваген Модел:
Touareg
Материјал Тип:
филтер хартија
Другиот Дел Број:
7H0819631A
Осветленост Дел Број:
7H0819631A
Бренд Име:
SAFIL
Објектот Должина:
278
Земја/Регион на Производство:
Кина
Објектот Ширина:
219
Објектот Висина:
30
За Возило Брендови/Модел:
Фолксваген
Објектот Тежина:
0.5KG

Најдобри понуди